Pääkouluttajat

Pääkouluttajien lisäksi vierailijoina kuullaan huippukouluttajia yhteiskunnan eri aloilta ja erilaisista kristillisistä taustoista Suomesta ja ulkomailta.

Jussi Miettinen

TM, yhteisöpedagogi, työnohjaaja, pääsihteeri

Jussi Miettinen

Jussi on tehnyt työuransa nuorten parissa. Hän aloitti sen jo 18-vuotiaana ensimmäisiltä Maata Näkyvissä -festareilta, joita hän luotsasi seitsemässä vuodessa yli 15 000 hengen suurtapahtumaksi. Seuraavassa työvaiheessa Jussi toimi Kansanlähetyksessä nuorisotyön johtajana, jossa hän kehitti uusia työmuotoja, tapahtumia ja leirejä. Matkaan mahtuu myös kolme vuotta Suomen Evankelisen Allianssin nuorisotyöninspiraattorina. Tehtävässä hän johti E4-tiimiä, joka varusti seurakuntalaisia evankelioimistyöhön. Jussi toimi myös tällöin suuren palvelusevankeliointikampanjan E4-johtajana. Tällä hetkellä hän työskentelee OPKOn pääsihteerinä.

Työuraan kuuluu myös kansainvälisiä luottamustehtäviä mm. Maailman Evankelisessa Allianssissa, Euroopan Evankelisessa Allianssissa ja luottamustehtäviä erilaisissa organisaatioissa Suomessa. Koulutukseltaan Jussi on teologian maisteri, yhteisöpedagogi (Ylempi AMK) ja työnohjaaja. Johtajuutta hän on opiskellut lisäksi mm. Etelä-Afrikassa (ALICT) ja suorittamalla JETin. Johtajuus on Jussin intohimo ja tärkeä osa persoonaa.

Juha Parkkinen

KT, muutoksenohjaaja

Juha Parkkinen

Juha on toiminut johtajien mentorina sekä opiskelijoiden, kristillisten yhteisöjen työntekijöiden ja evankelistojen kouluttajana. Hänen erityisalaansa ovat oppimisen ja muutoksen perusteet ja prosessit sekä kristityn identiteetin ja opetuslapseuden vahvistaminen.

Taneli Skyttä

KM, lähetysjohtaja

Taneli Skyttä

Taneli on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri. Hän on toiminut opettajana Suomessa ja ulkomailla ja taustalla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista johtotehtävistä kristillisissä järjestöissä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Taneli on työskennellyt myös esimiesvalmentajana suomalaisissa yrityksissä ja hänellä on monipuolista kokemusta luottamustehtävistä seurakunnassa ja järjestöissä.

Taneli toimii tällä hetkellä Lähetysyhdistys Kylväjän lähetysjohtajana. Erityisinä kiinnostuksen kohteina hän nostaa vahvuuksien hyödyntämisen, muutoksen johtamisen sekä monikulttuuriset tiimit ja -kontekstit.

Riikka Korpinen

TM, VTK, psykoterapeutti, työyhteisövalmentaja / Eezy Flow

Riikka Korpinen

Riikalla on valmentajana ja ryhmäpsykoterapeuttina kyky käydä kohti vaikeita henkilöstöhaasteita, eikä mikään inhimillinen ole hänelle vierasta. Lempeällä mutta lujalla otteella hän luotsaa yhteisöjä kohti myönteistä muutosta ja parempaa henkilöstötyytyväisyyttä. Pitkään lukiomaikkana toiminut Riikka ammentaa ihmisyyteen liittyvää viisautta psykologiasta, teologiasta ja filosofiasta. Pedagoginen into ja uuden oppimisen jano tarttuu ja jättää vahvan jäljen: paremman elämän ainekset ovat tässä!

Riikka saa ihmiset avautumaan muutokselle ja on elävä esimerkki ihmisestä, joka kuuntelee eikä vain esitä kuuntelevansa. Hän saa ihmiset ajattelemaan omia tekojaan ja keinoja, joilla muuttaa asioita paremmaksi. Riikan taidot kumpuavat monipuolisesta koulutustaustasta ja työkokemuksesta opettajana, terapeuttina ja valmentajana. Hänellä on teologian maisterin ja valtiotieteiden kandidaatin tutkinnot ja myöhemmin hankittu voimavarakeskeisen psykoterapeutin koulutus. Riikka on työskennellyt lukuisien julkisten ja yksityisten organisaatioiden sparraajana ja valmentajana.

”Jos luulet johtavasi, eikä kukaan seuraa, olet vain kävelyllä.”
John Maxwell

Hanna Lindberg

KM, apulaislähetysjohtaja

Hanna Lindberg

Hanna on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri. Hän on toiminut koulumaailmassa Suomessa ja ulkomailla ja hänellä on lähes parinkymmenen vuoden kokemus kansainvälisistä työyhteisöistä. Hanna pitää tärkeänä, että johtajuus kristillisessä kentässä nähdään molempien sukupuolten kutsumuksena ja tehtävänä.

Hanna toimii tällä hetkellä Lähetysyhdistys Kylväjän apulaislähetysjohtajana. Erityisiksi kiinnostuksen kohteikseen hän lukee organisaation kehittämisen, strategisen ajatelun, vahvuuksien hyödyntämisen sekä tiimityön.

Tomi Koho

TM, opiskelijapastori, MCID

Tomi Koho

Tomi on monitaitoinen yhteisönrakentaja, pastori ja valmentaja. Hänellä on laaja-alaista osaamista erilaisten ryhmien kanssa toimimisesta. Tomilla on erityisen paljon kokemusta toimimisesta opiskelijoiden ja nuorten aikuisten parissa. Johtamisessa häntä kiinnostavat erityisesti organisaation kulttuurin johtamisen ja itsensä johtamisen teemat.

Osaamistaan hän haluaa käyttää seurakunnan varustamiseen Suomessa; opettaa ja kasvattaa kaikkia Kristuksen tuntemisessa sekä henkilökohtaisissa kutsumuksissa kasvamisessa.

“Uskomuksemme on, että johtajia ei synny, heitä tehdään.”